SEXPERT

 

Jij wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor jouw lijf en/of dat van je lief - en dat verdien je ook! Daarom vind je in deze shop enkel door mij als sexpert persoonlijk en zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve producten. Bodysafe, bodypositive, luxe en voor Grenzeloos Genot met een hoofdletter G!

 

Over jouw sexpert


Mandy Ronda, seksuologe MSc., sex educator, (TEDx) spreker en schrijver.

 

Sinds 2010 geef ik in binnen- en buitenland seminars, masterclasses, colleges, online & offline coaching aan singles en koppels van alle genders en seksuele voorkeuren. Ik ben de auteur van ‘De Kunst van het Schaamteloos Genieten’ en de oprichter van erotisch leerplatform Erodemy. Neem een kijkje op mijn website en volg me op instagram.

 

Ik ben met zowel expertise als ervaring thuis in het hele spectrum van seksualiteit en schuw dus geen enkel onderwerp. Sextoys included.

 

Toys kunnen namelijk een hele leuke aanvulling zijn voor je seksleven; solo of samen. Zie ze niet als vervanging, maar als een extraatje, de kers op de slagroomtaart.


 

 


 

 

Op elk product dragen we zorg voor de volgende belangrijkste standaarden:Bodysafe

Omdat je toys gebruikt in de intieme zones, wil je dat ze veilig zijn voor je lijf. De toys voor inwendig gebruik zijn daarom van 100% siliconen zonder weekmakers. Geen toys dus die gemaakt zijn van poreuze of giftige materialen zoals TPE/TPR, PVC of hard ABS plastic.
Bodypositive

Een speeltje is niet bedoeld om een mens te vervangen dus laten we lichaamsdelen niet objectiveren door speeltjes te vermenselijken en daarmee bovendien een ideaalbeeld van genitaliën te schetsen. Elke vulva en elke penis is anders. In deze shop dus geen realistische vulva’s/vagina’s zoals de fleshlights of sekspoppen en geen realistische dildo’s. Ook zijn er geen penispompen te koop - want je penis is prima  zoals hij is - of achterhaalde stimulanten. Een natuurlijk supplement kan helpen een keer meer zin of een stevigere erectie te krijgen, maar als je een naar jouw wens te lage sexdrive hebt zijn pilletjes geen duurzame oplossing. Wees dan welkom voor een consult bij mij; dan pakken we de dieper liggende oorzaak aan zodat jij weer vollop en schaamteloos kunt genieten!Luxe

Een toy kan een toevoeging zijn in de slaapkamer en dan is het extra leuk als het ook nog eens een sieraad is op je nachtkastje! Hier vind je dus een ruime keuze aan toys met een luxueuze uitstraling, in een bijzondere vorm of net even een aparte kleur.Grenzeloos Genot

Last but not least… een toy moet jou grenzeloos genot kunnen geven. Batterijen zijn niet meer van deze tijd: prijzig, niet duurzaam en waar gebruik je ze eigenlijk nog voor. Hoe vervelend als je middenin playtime zit en je toy stopt ermee en geen batterijen in huis. In deze shop dus enkel producten die USB-oplaadbaar zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.